lördag 17 oktober 2009

Jameeen..

Om man envisas med att göra egna julklappar måste man börja i tid. Det blir så fasansfullt stressigt annars. Det svåra med att börja i tid är att jag så gärna vill visa upp resultatet, men det kan jag ju inte eftersom den hemliga julklappen blir så ohemlig då.

3 kommentarer:

  1. Kanske borde fundera på om även jag skulle ta och sätta igång att göra någon julklapp till någon. För det är ju trevligt med handgjorda saker som man känner att det finns någon tanke bakom =)

    SvaraRadera
  2. Känner igen det.
    För mig är dock största problemet att jag är så rädd för att det ska bli fel.
    Jag vill att personen som ska få julklappen ska var med och välja material - tyg, garn etc. och då blir det ju också sådär ohemligt...
    Vad välja liksom. Rätt men avslöjat eller överraskning med risk för fiasko? :P

    http://green-stuff.bloggplatsen.se/

    SvaraRadera
  3. Monika>>> Ja gör det! Jag brukar tycka lite synd om mina vänner som alltid får hemgjorda grejer, men ingen har klagat hittills :D

    Miljömuppen>>> Jag tänker lite så här: Hade jag köpt något hade det lika gärna kunnat bli fel färg/form/sak. Oftast blir folk glada även om det inte är deras favvofärg. Ibland vidgar man till och med vyerna om man får något man inte hade valt själv. Jag hade aldrig börjat klä mig i orange om jag inte fått en orange tröja av en kompis en gång i tiden. Det hade ju varit synd med tanke på hur bra jag trivs i färgen.

    SvaraRadera